Śniadanie

Więcej

Hot dog po czesku

Hot dog po czesku


Potrzebne składniki

  • 4 szt. średniej wielkości bagietki
  • 4 jajka
  • 2 kiełbasy dobrej jakości
  • 50 ml. mleka
  • sól,pieprz
  • pęczek rzodkiewki
  • 50 g żółtego sera
  • łyżka oleju

Przygotowanie

  • Z bagietki obetnij końcówki,zrób miejsce na farsz
  • Potnij kiełbasę w kostkę,przesmaż na oleju
  • Do rzodkiewki pokrojonej w kostkę dodaj jajka mleko oraz przyprawy wymieszaj,wlej na rozgrzaną patelnią z kiełbasą przesmażaj ok 1 min.
  • Wypełnij bagietki startym serem oraz wcześniej przygotowanym nadzieniem
    Smacznego
Domin.
Domin.
dodano: r.
Poziom trudności
Czas przygotowania
15 min.
Ilość osób
4

Komentarze

0

Dodaj komentarz

Domin.
Domin.
dodano: r.
Poziom trudności
Czas przygotowania
15 min.
Ilość osób
4